October Break

30.10.2019

Hei! Viime blogipostauksesta on kulunut jo vähän liiankin paljon aikaa. Oon ollut melko kiireinen, sillä elämä kampuksella on tosi intensiivistä. Akateemiset asiat CAS aktiviteettien kera vie suurimman osan ajasta, ja sitten yksinkertaisesti ystävien kanssa oleminen ja meidän kotikaupungin tutkiminen on vienyt loput ajasta. Yllättävää, miten nopeasti (mutta samaan aikaan hitaasti) aika on mennyt. Meidän loppukokeet lähestyy ja sitten onkin jo joululoma ja lennän Suomeen viettämään sitä. Yritän nauttia kaikesta ihan täysillä, koska alan hahmottamaan miten nopeasti nää kaks vuotta tulee menemään. 


Meillä oli tosiaan viime viikko vapaata koulusta, joka oli meille syysloma. (october break) Alkuviikosta oltiin yhden yön leirillä pelkästään ykkösten kesken. Leiri sijaitsi vuorella, josta oli upeat maisemat varsinkin illalla, kun pystyi nähdä kaupungin valot korkealta. Tää on meidän koulun jokavuotinen perinne ykkösille, firstie camp. Leirin tarkoituksena on saada vuosiluokka lähentymään vielä aiempaa paremmin ja antaa mahdollisuus tutustua paremmin niihin ykkösiin, joiden kanssa ei ole puhunut niin paljon. Vaikka meidän vuosiluokka oli jo valmiiksi tosi yhtenäinen, tuntui, että leirin jälkeen me lähennyttiin tosi paljon. Firstie camp teki siis tehtävänsä.
Kuvia leiriltä


Leirin jälkeen saatiin lähteä viettämään meidän varsinaista lomaa. Suurin osa oppilaista lähti Costa Rican Karibian puoleiselle merelle Puerto Viejoon, jonne myös mä lähdin. Puerto Viejo on niin sanotusti myös jokavuotinen perinne, jonka takia tänäkin vuonna uwc-oppilaat valtasi paikan. Puerto viejo oli tosi pieni, turistien täyttämä paikka, mutta siellä oli viihtyisää ja kaunista. Bussimatka San Josesta Puerto Viejoon kesti 6 tuntia ruuhkan takia ja takaisin tullessa vain 4 tuntia, sillä lähdettiin takaisin aikaisin aamulla, jolloin ruuhkaa ei ollut juuri ollenkaan. Lomareissu oli kuitenkin matkansa arvoinen. Nähtiin upeita rantoja, söpöjä pikkupuoteja ja syötiin karibialaista ruokaa. Oli tietynlaista vaihtelua nähdä Costa Rican turistipuoli.


October break oli kuitenkin vaan neljän päivän pituinen, mikä ei ollut ihan tarpeeksi. Nyt ollaan kuitenkin takaisin koulussa ja arki jatkuu.Kuvia Puerto Viejosta

Luo kotisivut ilmaiseksi!